Menu Language

Over gevoelige tanden

Whitening en gevoeligheid

Heb jij gevoelige tanden na een professionele tand-whiteningbehandeling?

Patiënten die een professionele tand-whitening behandeling ondergaan, kunnen last krijgen van gevoelige tanden. De meest voorkomende ingrediënten van een tand-whitening behandeling zijn waterstofperoxide en carbamideperoxide. Het is bekend dat deze bestanddelen gevoeligheid veroorzaken omdat ze het tandglazuur binnendringen.  
  
Whitening Smile

 

Gentle Whitening Packshot

Sensodyne® is een goede keus

Sensodyne® is een goede keus vóór, tijdens en na professionele tand-whitening behandelingen. Het is veilig om te gebruiken en kan een duidelijk verschil maken. Niet alleen in de mate van gevoeligheid bij tand-whitening, maar ook in het ongemak dat je ervaart bij het witmaken van gevoelige tanden. Raadpleeg voor het beste resultaat je tandarts over hoever vóór de geplande tandwhitening behandeling je Sensodyne® moet gaan gebruiken.

Sensodyne® whitening formule

De whitening tandpasta's van Sensodyne® hebben een speciaal ontworpen formule met een mildschurende werking om te helpen vlekken van tanden te verwijderen en tanden zo hun natuurlijke witte kleur terug te geven. De formule van Sensodyne Gentle Whitening tandpasta is zorgvuldig samengesteld uit polijstende en reinigende ingrediënten, die allen bijdragen aan het reinigende en whitening effect. Zoals alle varianten van Sensodyne tandpasta bevat ook de formule van Sensodyne® Gentle Whitening ingrediënten die klinisch bewezen werkzaam zijn bij gevoelige tanden.

Om de Sensodyne® formule te vinden die geschikt voor je is, klik hier.

Meer weten: Over tanderosie