Help een kind en verander een leven dankzij een open gehemelte ingreep

Elk jaar worden meer dan 200.000 baby’s geboren met een open gehemelte, waarvan gemiddeld 1 op 700 baby’s. GSK en Smile Train werken samen om het leven van deze kinderen te verbeteren. Smile Train is een internationale liefdadigheidsorganisatie die gratis open gehemelte ingrepen mogelijk maakt, en die een uitgebreide zorg biedt aan kinderen in nood over de hele wereld. Hun duurzame model biedt kennis, apparatuur en mogelijkheden voor personeel in de gezondheidszorg om kinderen in de omgeving te helpen.

De oorzaak van een open gehemelte is meestal een combinatie van genetische- en omgevingsfactoren. Gevolgen van een open gehemelte zijn bijvoorbeeld dat kinderen moeilijkheden hebben met eten en praten. De operatie is veilig, effectief, zonder, en de kinderen zien voor de eerste keer hun eigen glimlach. Dit verandert hun leven voorgoed.

Algemene Voorwaarden

GSK, de producent van Sensodyne, ProGlasur, Corega, en Parodontax, steunt Smile Train wereldwijd met een donatie op jaarbasis van $1.47miljoen. Een promotie geldig op elk verkocht product uit het gamma van Sensodyne, ProGlasur, Corega, & Parodontax, loopt vanaf 2 maart 2020 tot en met 31 Augustus 2020 in samenwerking met de Belgische apotheken, en ondersteunt rechtstreeks dit wereldwijde partnership. Hoe meer producten er dus verkocht worden, hoe meer GSK doneert. Bezoek www.gsksmiles.com voor meer informatie.

 
 
THANK YOU

GSK brands proudly supporting this partnership:

L_GENERAL