Proglasur tandpasta beschermt tandglazuur

TANDGLAZUUR BESCHERMEN MET PROGLASUR

Tandglazuur is de zichtbare, harde buitenlaag van uw tanden. De kleur van gezond tandglazuur varieert van lichtgeel tot grijs- of blauwachtig wit. Het is de hardste stof in het menselijk lichaam en het bevat een hoog percentage aan mineralen.

Hoewel het tandglazuur een sterke stof is, blijft het een niet-levende stof. Zodra het tandglazuur erosie vertoont of beschadigd raakt, kan het niet opnieuw worden aangemaakt. Daarom is het belangrijk dat u het goed beschermt. Weten hoe u uw tandglazuur kunt beschermen tegen erosie en bederf begint met een elementaire basiskennis over wat glazuur is, hoe het beschadigd raakt en welke stappen u elke dag kunt nemen om het te beschermen.

Heeft u last van overmatig gevoelige tanden? Lees er hier meer over

Over tandglazuur

Tandglazuur is de hardste stof in ons lichaam, maar eens het weg is, kunt u het niet meer terugkrijgen.

 

Meer weten

Over zuurerosie

Een modern gezond dieet bevat zuren die ons tandglazuur kunnen aantasten. Ga na of u risico loopt.

Meer weten

Waarom Proglasur?

Proglasur beschikt over een unieke geoptimaliseerde fluorideformulering die verzwakt tandglazuur op actieve wijze versterkt.

Meer weten

De Sensodyne Online Check Up

Niet zeker dat u gevoelige tanden heeft? Onze Online Check Up is een handig instrument die u kan helpen om enkele van de meest voorkomende symptomen te herkennen. Het duurt maar een paar minuten en u kunt de test direct uitvoeren.

Doe de Online Check Up