rapid_relief

De wetenschap achter Sensodyne Rapid Relief

ONTDEK HOE U DE PIJN VAN GEVOELIGE TANDEN IN SLECHTS 60 SECONDEN KUNT VERLICHTEN


Hier bij Sensodyne is het onze taak om de oorzaken van tandgevoeligheid te bestuderen, om echt te begrijpen hoe deze pijn te verlichten is. Tandgevoeligheid kan optreden wanneer het zachtere, binnenste deel van de tand genaamd ‘dentine’ wordt blootgesteld, dan worden ook de kleine gaatjes genaamd ‘tubuli’ blootgesteld. Wanneer u iets eet/drinkt dat koud, warm, zoet of zuur is, gaan er signalen door deze tubuli, waardoor de zenuw in uw tand wordt geactiveerd. Dit kan resulteren in de directe, korte, scherpe pijn van tandgevoeligheid.     


Maar liefst 1 op 3 mensen heeft last van gevoelige tanden, maar slechts een derde van deze groep behandelt daar tegen. Bovendien zegt 70% van de patiënten dat tandgevoeligheid het plezier wegneemt om te eten en te drinken, en veel mensen proberen andere dingen om de pijn te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het vermijden van bepaalde soorten eten of drinken, het eten of drinken aan de ene kant van hun mond, hun tanden met hun tong bedekken, het veranderen van de poetstechniek, of bijvoorbeeld een sjaal over hun mond dragen bij koud weer.
 

Maar het is niet nodig om er op deze manieren mee om te gaan , want er is een eenvoudige oplossing: Sensodyne Rapid Relief, een nieuwe tandpasta die klinisch bewezen verlichting biedt in slechts 60 seconden, gecombineerd met langdurige bescherming, bij aanbevolen gebruik.

UITLEG VAN DE WETENSCHAP


De unieke Sensodyne Rapid Relief formule is ontworpen voor snelle verlichting, met een geoptimaliseerd polymeersysteem dat het actieve ingrediënt (Stannous Fluoride) snel helpt werken.


Dit polymeersysteem creëert een gel-achtig laagje die de Stannous Fluoride vasthoudt, zodat het niet in de mond wordt weggespoeld, voor een snellere afdichting van de blootgestelde tubuli.


Dit zorgt ervoor dat Sensodyne Rapid Relief tandpasta snelle verlichting en langdurige bescherming biedt bij aangevolen gebruik om gevoeligheid te verslaan, en laat daarnaast een schoon en fris gevoel achter.

Snelle VERLICHTING en Langdurige Bescherming 

Doe de Sensodyne Online Check Up

De Sensodyne Online Check Up

Veroorzaken warme, koude en suikerhoudende voedingswaren soms korte, scherpe steken? U heeft misschien last van tandgevoeligheid. Doe de Online Check Up van Sensodyne om meer te leren over gevoelige tanden en de producten die u kunnen helpen.

Doe de Sensodyne Online Check Up