Uw gepersonaliseerde Sensodyne-profiel is klaar

In de Online Check Up vertelde u ons dat u niet gediagnosticeerd bent met gevoelige tanden. Het lijkt er ook niet op dat u lijdt aan enig ongemak door een van de typische uitlokkingsfactoren voor gevoelige tanden.

In de Online Check Up vertelde u ons dat er bij u nooit gevoelige tanden zijn vastgesteld. Het lijkt er echter wel op dat u bepaalde van de typische symptomen van gevoelige tanden ervaart.

We raden u aan om uw tandarts om advies te vragen. Neem uw Sensodyne-profiel mee: het kan u helpen om te beschrijven wat u precies voelt.

Zodra uw diagnose van gevoelige tanden is bevestigd door uw tandarts, willen wij u helpen om uw gevoelige tanden beter te verzorgen en uw pijnlijke gevoeligheid te verlichten. Daarvoor gebruiken we uw Sensodyne-profiel als startpunt.

In de Online Check Up vertelde u ons dat er bij u eerder gevoelige tanden zijn vastgesteld, maar het lijkt erop dat u op dit moment daar geen ongemak van ondervindt.

In de Online Check Up vertelde u ons dat een tandarts bij u gevoelige tanden heeft vastgesteld. Uit uw antwoorden blijkt dat bepaalde van de typische symptomen van gevoelige tanden een impact hebben op uw levenskwaliteit.

Wij willen helpen om uw gevoelige tanden beter te verzorgen en uw gevoeligheid te verlichten. Daarvoor gebruiken we uw Sensodyne-profiel als startpunt.

Vraag het aan een tandarts

Denk eraan dat er veel andere oorzaken van tandpijn zijn naast gevoelige tanden. Als u op eender welk moment ongemak of pijn voelt in uw tanden, raden we u aan om zo snel u kunt uw tandarts te bezoeken en om advies te vragen.