Gevoeligheid behandelen

Gevoeligheid behandelen

Gevoeligheid behandelen

De rol van uw tandarts

Alleen een tandarts kan bevestigen of u over gevoeligheid van het dentine heeft. Vraag altijd uw tandarts om advies als u te maken krijgt met tandproblemen. Ze kunnen u adviseren over de meest geschikte routine voor mondverzorging, de beste poetstechniek en hoe vaak en wanneer u moet poetsen. Als u voelt dat u risico loopt op tanderosie, vraag dan uw tandarts om advies, bijvoorbeeld over hoe u het best de vele zure voedingswaren en dranken van onze moderne voeding kunt consumeren. U kunt ook een tandpasta proberen die speciaal geformuleerd is om uw tanden te helpen beschermen tegen tanderosie, zoals ProGlasur.

Waarom bevelen experten Sensodyne aan?

Sinds de introductie in 1961 is Sensodyne uitgegroeid tot de 1e keus van tandartsen bij gevoelige tanden. Maar liefst 9 op de 10 tandartsen bevelen Sensodyne aan. Bij tweemaal daags poetsen biedt Sensodyne bewezen verlichting van gevoelige tanden. 

Wetenschappelijk onderzoek was altijd al de basis van Sensodyne: het is daarom dat onze tandpasta's zo doeltreffend zijn. Doorheen de jaren hebben onze wetenschappers verschillende technologieën geformuleerd voor nieuwe tandpasta's, speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden.

Wanneer moet u naar uw tandarts?

Denk eraan dat er veel andere oorzaken van tandproblemen zijn dan gevoelige tanden. Als u op eender welk moment ongemak voelt in uw tanden, raden we u aan om zo snel mogelijk uw tandarts te bezoeken en om advies te vragen. We raden u aan om elke 12 maanden op controle te gaan bij uw tandarts.

De Sensodyne Online Check Up

De Sensodyne Online Check Up

Denkt u dat u enkele symptomen heeft van gevoelige tanden? Onze Online Check Up is een nuttig instrument dat u meer informatie geeft. Het duurt maar een paar minuten en u kunt de test nu uitvoeren.

Doe de Online Check Up

OVER GEVOELIGHEID